Coaching per comissaris: ser curator en l’espai protegit (que diria Muntadas)

Coaching per comissaris: ser curator en l’espai protegit (que diria Muntadas)

Una trobada informal amb Nekane Aramburu, directora d’Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma on s’abordaran exemples de recerca curatorial al cub blanc, es farà un repàs a les vies desenvolupades a la xarxa internacional de Nova Curadoria i es parlarà dels projectes acabats d’engegar a Es Baluard, a nivell de formació i convocatòries específiques des de la institució com a plataforma de mitjà i llarg termini.

Nekane Aramburu ha treballat com a gestora cultural i comissària independent des de 1994, així com també ha impartit cursos de formació des del coaching en diferents països.

Aquesta col · laboració amb Tres Serveis Culturals i Tolo Cañellas es troba dins del Cicle “POSTCOMISARIADO. Un cicle experimental sobre l’evolució curatorial i les noves praxis.” i de les accions de suport als col · lectius i entitats de les Illes Balears, i el treball en xarxa que el museu Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma vol propiciar com a node i radar de l’entorn proper.

Data:  17 de juny de 2013 a les 19:30h

Lloc de realització:
TRES SERVEIS CULTURALS
Corderia 15, baixos. Palma

Actividat gratuïta. Imprescindible inscripció. Places limitades.

Informació i inscripció:

tinacodina@gmail.com
971 718 786
Formulari

 

Coaching para comisarios: ser  curator en el espacio protegido (que diría Muntadas)

Un encuentro informal con Nekane Aramburu, directora de Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma donde se abordarán ejemplos de investigación curatorial en el cubo blanco, se hará un repaso a las vias desarrolladas en la red internacional de Nueva Curadoría  y  se hablará de  los proyectos  recién  lanzados en Es Baluard, a nivel de formación y convocatorias específicas desde la institución como plataforma de medio y largo plazo.

Nekane Aramburu ha trabajado como gestora cultural y comisaria independiente desde 1994, y así mismo ha  impartido  cursos de formación desde el coaching en diferentes países.

Esta colaboración  con Tres Serveis Culturals y Tolo Cañellas se encuentra dentro del Ciclo “POSTCOMISARIADO. Un ciclo experimental sobre la evolución curatorial y las nuevas praxis.” y de las acciones de apoyo a los colectivos y entidades de las Islas Baleares, y el trabajo en red  que el museo Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma desea propiciar como nodo y radar del entorno próximo.

Fecha:  17 de junio de 2013 a las 19:30h

Lugar de realización:
TRES SERVEIS CULTURALS
Corderia 15, baixos. Palma

Actividad gratuita. Imprescindible inscripción. Plazas limitadas.

Información e inscripción:

tinacodina@gmail.com
971 718 786
Formulario

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s