Parlar en públic. Sessions d’entrenament personalitzat.

Parlar en públic

En aquests moments en que la comunicació digital adquireix bastant de protagonisme no ens podem oblidar del poder de la paraula i la comunicació oral, bàsiques per a qualsevol agent cultural.

Xesca Vidal ofereix sessions d’entrenament personalitzades que s’adapten a múltiples activitats comunicatives segons el que requereixi la persona inscrita.

En aquestes sessions es treballarà:

 • Evitar ansietat quan es parla en públic.
 • Preparar intervencions (presentar projectes, conferències, ponències).
 • Millorar les relacions comunicatives amb clients o amb el públic.
 • Resoldre negociacions.
 • Comparèixer davant jurats de concursos, oposicions, etc.
 • Actuar com a portaveus d’una empresa o d’una institució.
 • Protagonitzar vídeos promocionals, vídeos per a webs, vídeo conferències.

També s’imparteixen cursos de telegènia als qui han d’aparèixer habitualment davant les càmeres de televisió, en informatius, entrevistes, tertúlies, debats o programes d’actualitat. I cursos de mediació training per comunicar eficaçment davant tots els mitjans de comunicació i saber com conduir una trobada amb els periodistes de diferents mitjans, escrits o audiovisuals.

Dirigit a:

Totes les persones que estiguin interessades en millorar la comunicació. Especialment per persones que ocupin càrrecs públics, gestors culturals, galeristes, artistes, actors, i altres agents culturals.

Docent:
Xesca Vidal

Dates i Horari

A determinar per la persona interessada.

Els entrenaments es duen a terme en un matí (de 09’00 a 14’00), o en un horabaixa (de 16’00 a 21’00).

Duració i format

5 hores d’entrenament, en una sessió intensiva.

L’entrenament es realitza de forma individual, en grups reduïts (màxim de 3 persones) o, sota demanda específica, en grups superiors.

Lloc
Palma, Barcelona i Madrid.

Quota per sessió:

 • Grups de 3 persones: 280€
 • Grups de 2 persones: 380€
 • Individuals: 480€
 • Per altres casos fer consulta

Informació i inscripció:

Tres. Serveis Culturals. Carrer Corderia 15, baixos Palma.

Tel. 971718786

tinacodina@gmail.com

Inscripcions

Forma de treball

Per aprendre a comunicar cal experimentar l’aprenentatge. Per això eltraining que aquí us proposem consisteix en:

1. – L’aprenentatge de tècniques per millorar la comunicació, incrementant les qualitats comunicatives i eliminant els errors o defectes adquirits en la forma de comunicar.

2. – Realitzar múltiples enregistraments audiovisuals amb la dinàmica: Gravació. Revisió de la gravació. Nous coneixements sobre noves tècniques. Nova gravació. Nova revisió … I així fins a cinc vegades.

L’aprenentatge de noves tècniques comunicatives és molt ràpida, són tècniques senzilles d’aprendre, aquest és el motiu pel qual poques hores de treball, molt intenses, són suficients.

L’èxit de l’aprenentatge no està només en l’adquisició del coneixement d’aquestes senzilles tècniques. El resultat, reeixit o no, dependrà de la capacitat i el treball posterior de cada persona per convertir en hàbit les tècniques de comunicació acabades d’aprendre. 

Docent

Xesca Vidal és:

 • Doctora en Ciències de la Informació (Audiovisuals)
 • Llicenciada en C.C.I.I. (Periodisme)
 • Llicenciada en Filosofia i Lletres
 • Psicòloga col·legiada.
 • Professionalment és experta en Comunicació pública.

Ha estat directora de comunicació de l’Ajuntament de Calvià, l’Ajuntament de Palma, el Ministeri d’Administracions Públiques, el Congrés dels Diputats i de CAMPER.

Ha impartit cursos de comunicació, mediació training i telegènia a la Fundació Ortega i Gasset, a la Universitat Complutense de Madrid, a la Universitat Europea, a l’Escola de Gestió Pública del Grup Analistes, a l’ Institut Jaime Vera, a Nebrija Bussines School, a la Universitat de Burgosi a la Universitat de Múrcia.

És col·laboradora de l’Institut de Comunicació Empresarial, així com també és directora general d’Assessoria Ciutadana i Professora de Relacions Públiques en CESAG-Universitat de les Illes Balears

Des de l’any 1997, a més de dur a terme cursos de comunicació i mitjana-training en els diferents organismes esmentats, realitza entrenaments personalitzats de manera individual o en grups molt reduïts, màxim de 4 persones, per ensenyar a millorar la comunicació pública, personal o professional i les tècniques més innovadorasr per aprendre a comunicar.

El reconeixement públic de la seva activitat en els aspectes relatius a la formació en comunicació verbal i no verbal, telegènia i mitja-training, fa que sigui reclamada per mitjans de difusió nacional per dir la seva, com a experta en aquests temes, quan succeeixen esdeveniments rellevants en aquesta àrea, com ara són ara els “debats cara a cara” entre candidats electorals. Com a exemple veure referències del debat entre marià Rajoy i José Luis Rodríguez Zapatero a les últimes eleccions generals celebrades a Espanya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s