Tres Serveis Culturals

TRES. SERVEIS CULTURALS: MÉS DE 15 ANYS FENT CULTURA

Tres. Serveis Culturals és una empresa que es dedica a la gestió de projectes culturals. Des del començament, l’any 1996, hem desenvolupat diferents estratègies per tal d’assolir els objectius de cada projecte, sempre des de la qualitat del servei, la implicació personal i les solucions adequades a cada cas.

En aquest camí hem pogut participar en projectes de tota mena. Des de projectes molt petits per entitats locals a d’altres de gran envergadura amb ressò internacional, des de donar un servei concret en un projecte ja creat a produir i coordinar els que surten de la nostra pròpia empresa.

Molt conscients de que el nostre treball com a professionals de la gestió cultural ens situa com a interventors de les polítiques culturals del nostre territori, la experiència, el coneixement del medi i la disponibilitat són els nostres millors aliats per garantir no tan sols l’èxit d’un projecte sinó també la qualitat del mateix.

En aquests moments, sumam a tota la nostra experiència la nostra curiositat i ganes de que la cultura sigui la eina fonamental del canvi de paradigma que estam vivint. Així hem obert aquest #espaideformacio3 com un espai de recerca comú, on analitzam, compartim i comentam projectes culturals i experiències que ens donin nous camins per a la cultura.

Ens trobaràs al nostre facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s